Ei Cinnan, Katniss, Valmisteluryhmä (Cinna)

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Ei Cinnan, Katniss, Valmisteluryhmä (Cinna)

Viesti  fan4ever lähetetty To Toukokuu 02, 2013 10:46 am

Nimi: Ei Cinnan
Kirjoittaja: fan4ever
Ikäraja: Sallittu
Genre: Drama
Charecters: Katniss, valmisteluryhmä(Cinna)
Kuvaus: Katniss on romahtaa Cinna kohtalon takia ja valmisteluryhmä yllettää hänet.
A/N: Päätinpä koettaa uutta paritusta. Tässä ei kyllä ole kovinkaan Katnissin ja Cinna suhde isossa osassa, mutta yrittää hieman kuvailla Katnissin tunteita Cinnan kuoltua. Toivottavast ipidätte Smile


Tuntuu kamalalta pukeutua vihreään, kauniiseen ja silkkiseen mekkoon. Viimeksi kun olin ollut mekossa, sen oli tehnyt Cinna, puvustajani, joka oli kuollut takiani. Matkijanärhen takia. Mieltäni kylmää joka kerta kun ajattelen miestä. Saatoin jopa tuntea hänen kosketuksensa ja henkeni on sen takia salpaantua. Miksi juuri Cinna? Ahdistukseni alkaa olla liian suuri ja vedän kaulakorun ja mekon päältäni kova kouraisesti, niin että ne ovat mennä rikki. En kuitenkaan huomaa sitä vaan kaadun pilvilleni maahan yrittäessäni hengittää.

”Katniss. Meidän pitää-!” Octavian huudahdus katkeaa hänen huomatessaan minut maassa kyyryssä kädet rinallani samalla kun yritän hengittä.

”Luoja Katniss. Mitä tapahtui?” Venia kysyy hieman hätääntyneesti hänen, Catavian ja Flaviuksen juostessa koskettelaan ja tukemaan minua. Huolenpidon seurauksena alan vain itkemään enemmän enkä pysty puhumaan.

Lopulta hengitykseni alkaa tasaantua ja oloni varmentua. Minun ei pitäisi itkeä. Ei nyt, eikä täällä. Ei kameroiden edessä ,joten yritän hymyillä ja katson valmisteluryhmääni joiden huulille hymy palaa.

”Oletko nyt kunnossa? Miten sinä tällä tavalla riehaannuit?” Venia kysyy katsoen lattialle pukuani ja koruani. Flavius menee nostamaan ne maasta ja laittaa nästisti sänkyni päälle.

”Anteeksi minä...” ehdin sanoa ennen ääneni loppumista. En halua sano syytäni sillä uskon ettei kuulijoina ole vain valmisteluryhmäni vaan myös koko vuöhykkeen 13 johto. Yritän nopeasti mietti vastaustani mutta Flavius pelastaa minut tilanteesta alkaessaan puhua mekostani ja joskus telkkarista näkemistään upeista mekko luonnoksista.

En halua ajatella Cinnaa joten kuuntelen kuinka valmisteluryhmäni puhuu kaikista maailman turhimista asioista. He tuntuvat olevan kokonaan unohtaneet äskeisen itkuni ja se sopii paremmin kuin hyvin.

Meikin ollessa valmis Otavia nostaa mekkoni sängyltä ja minut puetaan siihen. Joudun jälleen pinnistelemaan ollakseni itkemättä ja keskitän kaiken tahtoni kuunnella valmisteluryhmäni puheita.

Hiusten ollessa laitetut näytän tyrmäävätältä, lähes tunnistamattomalta. Kaikesta komeudestaan huolimatta puvusta näkee ettei se ole Cinna aikaan saannos ja haluan riisua sen. En kuitenkaan voi tehdä sitä sillä olen matkijanärhi ja minulla ei ole lupaa murtua.

fan4ever

Viestien lukumäärä : 41
Join date : 27.02.2012

Näytä käyttäjän tiedot http://www.youtube.com/user/janskufan4ever?ob=0

Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa