Näyttelijävalinnat

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

vihan liekkien näyttelijävalinnat

Viesti  arrow lähetetty Su Kesä 10, 2012 10:45 am

Ootan Vihan liekkien näyttelijävalintoja niin intoa piukassa ettei kyllä tosikaan!
Itselleni tärkeimmät ovat Finnickin ja Annien näyttelijät, näissä kahdessa roolissa toivon näkeväni Garrett Hedlundin ja Astrid Berges-Frisbeyn, vastaavat kumpikin mun kuvitelmia täysin ja sopivat myös yhteen tositosi hyvin. Esim. täältä löytyy aivan ihania F&A-gifejä Garrettin ja Astridin kuvilla, jos kiinnostaa:) Johanna Masonin rooliin taas sopisi mun mielestä Mila Kunis. Muihin rooleihin sopivia näyttelijöitä vielä mietin, olis kuitenkin kiva kuulla muidenkin mielipiteitä?
Toivottavasti näyttelijäkasti saadaan pian selville:)
avatar
arrow

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 08.04.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Näyttelijävalinnat

Viesti  joshlove1 lähetetty Ke Kesä 13, 2012 10:27 am

Josh on mun mielestä ihan perfect Peeta!Smile
Jennifer on ihan okei, mut ois voinu parempiki olla.
Kuvittelin lukiessani vaa kirjaa että Katniss ois ollu täysin erilainen, mut ainahan yleensä (ainaki itelläni) tulee pettymys leffan näyttelijöihin, koska kirjoissa saa ite kuvitella ne täydellisiks.
Mut Joshin valinta toho Peetan rooliin oli kiva, koska ite oon ollu ihan fani Joshin ekoista leffoist lähtien! (:
Ja mun mielestä Josh on samankaltanen ku kenet Peetaks kuvittelin.
Elizabeth Banks oli kans tosi kiva valinta tohon Effien roolii!
Ja Woody on just sellanen myös, kenet kuvittelin Haymitchiks. Ihan just niin _täydellinen_! (::
Ainut mikä vähä harmitti oli toi Jenniferin valinta Katnissiks, ku mun mielestä Jennifer ei niinkään sovi tohon rooliin:/
avatar
joshlove1

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 13.06.2012
Paikkakunta : District 12

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Näyttelijävalinnat

Viesti  foxface lähetetty Ma Kesä 18, 2012 5:32 am

katniss ja peeta on mun mielestä aika onnistuneita. katniss ois voinu olla toki vielä vähän enemmän katniss, mutta ihan hyvä kumminkin. gale sen sijaan ei sovi siihen yhtään, ihan erilainen mitä odotin. effien valinta onnistui, samoin haymitchin. odotin haymitchin olevan kyllä hieman lihavampi kun siinä sanottiin että sillä on kaljamaha Very Happy. buttercup oli aivan erivärinen ... ja se, ettei madge ollut elokuvassa ollenkaan ketutti paljon.
toivon vaan että vihan liekkeihin ei valita zac efronia näyttelemään finnickiä.
avatar
foxface

Viestien lukumäärä : 16
Join date : 18.06.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Näyttelijävalinnat

Viesti  Q+Black lähetetty Ma Heinä 02, 2012 2:40 pm

Katniss oli minusta alusta asti aika osuva, mutta alkuun en lämmennyt Peetalle ja Galelle. Nyt nekin tuntuvat istuvan rooleihinsa aika täydellisesti. Samoin myös tribuutit olivat aikalailla sellaisia kuin kuvittelin. Effie oli loistava kun taas Haymitchin näin kaljamahaisena puolikaljuna. Cinna kyllä myös vähän järkytti näyttelijävalinnallaan.

En ole vielä kauheasti perehtynyt mahdollisiin kakkosleffan valintoihin. Mielenkiinnolla odotellaan.
avatar
Q+Black

Viestien lukumäärä : 12
Join date : 02.07.2012
Paikkakunta : Joensuu

Näytä käyttäjän tiedot http://lukunurkkaus11.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Näyttelijävalinnat

Viesti  foxface lähetetty Ma Heinä 09, 2012 5:11 am

Unohdin muuten mainita Presidentti Snow'n, se oli mulle järkytys. Ajattelin, että Snow olisi laiha, kalju ja kalpea ja sellanen tosi ilkeän näköinen käärme, joten tämä Snow ei oikein vastannut mun mielikuvaa Rolling Eyes
avatar
foxface

Viestien lukumäärä : 16
Join date : 18.06.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Näyttelijävalinnat

Viesti  Clearwater lähetetty La Heinä 14, 2012 2:31 am

Kyllä mä tykkäsin Nälkäpelin näyttelijävalinnoista. Itse ajattelin Katnissin ensin jotenkin eri tavalla, mutta kyllä siihen Jenniferiin tottui enkä mä osaa enää ajatella Katnissia kenenkään muun näköisenä kuin Jenniferin. Peeta vaikutti mielessäni aika samalta kuin Josh on, joten istui rooliinsa minun silmissäni kyllä hyvin. En mä mene haukkumaan Liamiakaan, mutta jotain Galemaisuutta herrasta puuttui..
Awh, mun sydän suli kun näin Caton. En tiedä mistä ihmeestä se johtui, mutta jotenkin Alexander oli hyvä siinä roolissa.
Rue oli tosi söpö. Aivan ihana ja ihana Amandla. Isabelle kyllä istui Cloven rooliin äärimmäisen hyvin. Haymitchistä tykkäsin ensimmäiseltä vilkaisulta, piti oikein pidätellä naurua =D
Jostain syystä mä en luullut että Cinna olisi ollut nainen. Mutta kyllä tuo nimi voi vähän johtaa harhaan: ja mäkin ajattelin, että Cinna olisi valkea, jostain syystä mä ajattelin että se olisi ollut vaaleaihoinen ja mustatukkainen.
Kyllä mä tykkäsin Snow'n roolissa Sutherlandista. Sopivan "väsynyt" ja "typerän" näköinen, kuten mä ajattelin aina presidentistä.

Vihan liekkien näyttelijöistä.. Garrett Hedlundin minäkin toivoisin Finnickiksi. Luin asiasta Sysimarjasta, ensimmäinen reaktioni oli suoranaisesti vain: "Apua!" jonka huusin siis täysin ääneen. Garrettin näköisenä kuvittelin Finnickin heti alusta alkaen.
Kevin Durand Brutuksena? Voisi olla hyvä, mutta ei. Ei ikinä. Hän oli Lostissa, enkä tykännyt yhtään. Pitää vain toivoa parasta.
Mulle ei ole niinkään väliä sillä, kuka näyttelee Johannaa. En mä tiedä miksen mä piittaa siitä..
avatar
Clearwater

Viestien lukumäärä : 21
Join date : 13.07.2012
Paikkakunta : Nastola

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Näyttelijävalinnat

Viesti  infiltrator666 lähetetty Ma Heinä 23, 2012 10:08 am

minä en enään ota kantaa ekan elokuvan näyttelijöihin, koska minulla ei ole mitään pahaaa sanottavaa niistä. mutta muista

Finnick: no comment, koska ketään ei ole vielä valittu

Johanna: jena malone ainaki näyttää sopivalta, mutta omasta mielestä mila kunis tai emily vancamp olis ollut minun mielestä parempi

Brutus:kevin durand olis hyvä, koska martin keamy lostissa oli sellainen miksi minä ajattelen brutuksen

Plutarch:kuvittelin nuoremmaksi, ja eniten minun käsitystä siitä muistuttaa mark pellegrino

ja pakko vielä nostaa esiin matkijanärhestä boggs, josta heti kun se hahmo tuli siinä kirjassa, niin tuli mieleen että chuck norris olis täydellinen näyttelijä sille, mutta myös mark pellegrino olis hyvä kakkos vaihtoehto
avatar
infiltrator666

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 06.07.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Näyttelijävalinnat

Viesti  Finnick lähetetty Su Elo 26, 2012 10:20 am

Näin jälkeenpäi ajatellen Emily VanCamp ois ollu kyl täydellinen Johanna !! : DDD mut kyl toi Jenaki kelpaa c; Finnickin näyttelijään oon kyl tosi pettyny.
avatar
Finnick

Viestien lukumäärä : 9
Join date : 26.02.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Näyttelijävalinnat

Viesti  -katniss- lähetetty Ti Maalis 12, 2013 6:22 am

Nälkäpeli leffassa olen oikein tyytyväinen kaikkiin näyttelijöihin. Kun näin ensimmäistä kertaa netissä kuvia, niin joitakin vähän hämmästelin, mutta leffaa katsoessa kaikki tuntui kyllä sopivan rooleihinsa ihan hyvin.

Muutamia poikkeuksiakin toki on:

Kirjaa lukiessa kuvittelin Haymitchin sellaiseksi tumma- ja lyhythiuksiseksi, hieman pulleammaksi (esim. kaljamaha) mieheksi. Ja Cato ei jostain syystä ole koskaan vastannut odotuksiani, vaikkakin osaahan hän näytellä roolinsa todella hyvin. Mutta sulatin nuo kuitenkin hyvin nopeasti, sillä kyllähän kaikkeen tottuu. : )
avatar
-katniss-

Viestien lukumäärä : 19
Join date : 11.03.2013
Paikkakunta : Hartola

Näytä käyttäjän tiedot http://www.lemmikkinimun.blogspot.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Näyttelijävalinnat

Viesti  nälkis lähetetty Pe Marras 08, 2013 7:36 am

Kommentoimpa minäkin näyttelijä valintoja näin uuden elokuvan lähestyessä.

peeta: Minusta Josh on hyvin Peetamainen ja sopii täydellisesti rooliin, on sopivan herttainen ja kiltti.

Katnis: Jennifer ei aluksi oikein miellyttänyt valintana, mutta elokuvan katsottuani Jennifer toimi yllätävän hyvin Katnissina.

Gale, Gale, Gale.... Mitä tästä voi sanoa... Ei ei ei ja ei. Liam ei vaan toimi! Minäkin olin kuvitellut Galen komeammaksi ja itseasiassa kuvittelin itse tähän rooliin Sam Claflin, tykästyin näyttelijään pirates of the caribbeanissa. Joten voitte vaan arvata, että olen hyvin tyytyväinen Finnickin roolitukseen Wink
Tai jos Liamin veli Chris olisi hiukan nuorempi, hänkin voisi sopia rooliin Liamia paremmin..

ja Haymitch... Ei sekään ei myös toimi, ekoja kertaa leffaa katsoessani en vaan voi edes katsoa woodia nauramatta, se ei toiminut ei mitenkään. Mutta en myöskään osaisi kuvitella esim aikaisemmin jonkun mainitsemaa Robert Downey Jr:kään tähän hommaan.. Toki monta kertaa leffan jo katsoneena, Wood menettelee. Kuvittelin hänet myös hiukan enemmän pöhöttyneeksi ja juurikin hieman edes sitä kaljamahaa Very Happy

Snow ei toimi myöskään minun mielestäni, kuvittellin hänet brätkähiirissä olevaksi pullukaksi pahikseksi :DTiedän sellasta näyttelijää on vaikea löytää, mutta Donald ei sitä ole... Jotenkin hän on liian kiltin näköinen.

Ceasarina Stanley Tucci on paras mahdollinen valinta aivan loistava!!

Johanna, vaikka en Jena Malonesta näyttelijänä ole koskaan tykännyt Johannan rooliin hän voi sopiakin, Johanna on mielestäni kylmä ja laskelmoiva ja Jena on mun mielestä kylmän oloinen, saa nähdä kuinka hänen näyttelijän "taitonsa" toimii.. Toivottavasti yllättyisin positiivisesti.
Emily tai Mila joita joku edellä oli ehdottanut, on minusta hiukan liian kiltin näköisiä Johannan rooliin. Vaikka Emily olisi kyllä ollut kiva nähdä siinä.

BeeTee, olin aivan varma että sitä näyttelisi Rhys Ivans sen tyylisenä kuin se oli Notting Hillissä Smile


Mutta mutta kovasta kritiikistäni huolimatta tosiaan monta kertaa ekan leffan katsoneena alan pikkuhiljaa lämpiämään tietyille näyttelijöille (paisti Gale...) Huoh haluaisin niin tykätä myös Liamista, en tiedä miksei se toimi, ehkä tulevissa leffoissa...?? Odotan silti innolla seuraavaa leffaa ja huikeita rooli suorituksia niin uusilta kuin vanhoiltakin näyttelijöiltä.
Ja jokaisen oma mielikuvahan on aina erilainen kuin toisella..

nälkis

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 08.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Näyttelijävalinnat

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa